Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 120 min
4,4 (95x)
30. 10. 2017
Janina boloňská omáčka se špagetami
Apetit
Janina boloňská omáčka se špagetami
Apetit


Velmi snadné
> 120 min
4,4 (95x)

Janiny ‚boloňské špagety‘ jsou supersnadné, a navíc uvařené z toho, co máte běžně po ruce (v ledničce). Chutnat budou i malým dětem! Až recept na italskou klasiku vyzkoušíte, sami se o senzační chuti přesvědčíte. Boloňská omáčka na těstoviny je zkrátka senzační záležitost.


Nezhasínat obrazovku
pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1062 kcal
  • Bílkoviny 87 g
  • Sacharidy 26 g
  • Tuky 65 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(95 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Pravá boloňská omáčka

Komentáře

Alena Lebdušková profile image
Alena Lebdušková
03.07.2021 15:31
Jé ,hned jsem podle popisu poznala ,kdo je autorem receptu. Takhle si vařím Boloňskou často a už celkem dlouhou dobu. Jana má recepty vychytané do posledního detailu. Dobrou chuť
Miloš Kadleček profile image
Miloš Kadleček
27.02.2015 11:57

k boloňské omáčce vždy tagliatelle...

Jana Kopřivová
13.10.2015 16:27

Dobrý den Miloši, recept máme od Jany Florentýny Zatloukalové. Stejně jako příprava ani podávání není ortodoxní. Jana nám zkrátka jídlo naservírovala tak, jako ho mají v její rodině nejraději a jak se povede každému, i začínajícímu kuchyři. Boloňskou se vším všudy si můžete uvařit podle Giafrancova receptu: http://www.apetitonline.cz/recepty/8745-gianfrancova-bolonska-omacka-s-…

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/3

Nejlepší pizza do mrazákuBoloňská omáčka 3x jinakGurmánský výlet do ItálieHostina z darů mořeFantastické italské dezerty