„Teplá koprová omáčka se skoro nikde jinde ve světě nevaří a nejí. A u nás k ní míváme většinou jen dva postoje: buď ji zbožňujeme, nebo nesnášíme,“ říká šéfkuchař Titus Eliáš. Díky jeho receptu si však koprovku zamilují úplně všichni!
Videorecept
Suroviny
Na 1 porci
- Energie 2095.5 kcal
- Bílkoviny 102.25 g
- Sacharidy 208.5 g
- Tuky 92.75 g
Postup přípravy
Autor: Titus Eliáš, z vydání Apetit 2011/7
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2011/7
10 receptů na grilOvocné koláče z plechuLetní osvěžení
Komentáře
Dokud jsme neuvařila tento recept, nebyla jsme žádná fanynka koprovky. Teď ji miluju a vařím jen tuto. recept je překvapivě snadný a výsledek ohromující.
Koprovka byla skvělá, budu opakovat
Tento recept můžu doporučit. Koprovku jsem podle tohoto receptu vařil poprvé a olizovali jsem se až za ušima :)