Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,1 (108x)
18. 7. 2014
Koprová omáčka s hovězím masem a zastřeným vejcem
Apetit
Koprová omáčka s hovězím masem a zastřeným vejcem
Apetit


Snadné
> 60 min
4,1 (108x)

„Teplá koprová omáčka se skoro nikde jinde ve světě nevaří a nejí. A u nás k ní míváme většinou jen dva postoje: buď ji zbožňujeme, nebo nesnášíme,“ říká šéfkuchař Titus Eliáš. Díky jeho receptu si však koprovku zamilují úplně všichni!


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 2095.5 kcal
  • Bílkoviny 102.25 g
  • Sacharidy 208.5 g
  • Tuky 92.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Titus Eliáš, z vydání Apetit 2011/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(108 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Eliška Fikrlová profile image
Eliška Fikrlová
15.01.2020 12:37

Dokud jsme neuvařila tento recept, nebyla jsme žádná fanynka koprovky. Teď ji miluju a vařím jen tuto. recept je překvapivě snadný a výsledek ohromující.

  profile image
kadamickova
16.09.2016 13:26

Koprovka byla skvělá, budu opakovat

Lukáš Maroušek profile image
Lukáš Maroušek
17.09.2014 21:39

Tento recept můžu doporučit. Koprovku jsem podle tohoto receptu vařil poprvé a olizovali jsem se až za ušima :)

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/7

10 receptů na grilOvocné koláče z plechuLetní osvěžení