2021/7
17.06.2021

2021/7
17.06.2021
Obsah vydání
Červencové číslo je tu a to znamená jediné! Prázdniny, slunce, pohodu, vaření pod širým nebem na ohni i rozpáleném grilu, zavařování bohaté letní úrody, kouzlení s čerstvými bylinkami, vychutnávaní dezertů z voňavého, dokonale zralého ovoce i lenošení pod slunečníkem s osvěžujícím koktejlem ve sklence a domácí zmrzlinu na talířku. Na všechno jsme mysleli a sepsali jsme pro vás ty nejlepší recepty, díky nimž prožijete to nejlahodnější léto. K nim jsme přidali poctivou porci rad, tipů a nápadů, které z vás udělají opravdového mistra. Zbrusu nové číslo Apetitu vychází už 22. 6.
Apetit, napsáno s chutí.

< 60 min
2,0
Pizza s ricottou a zeleným lupením

< 60 min
5,0
Karbanátky z uzené tresky se špenátem a smetanovou omáčkou s hořčicí

< 20 min
3,8
Těstoviny z jednoho hrnce se sardelkami a stonkovou brokolicí

< 60 min
5,0
Vepřové kotlety se sladkokyselou cizrnou

< 20 min
5,0
Salát se steakem, rajčátky a olivami

< 20 min
3,7
Grilované avokádo s pikantním hummusem a jogurtovou omáčkou s tahini

< 60 min
5,0
Grilované lilky s pastou miso a s naloženou ředkví

> 60 min
5,0
Jarní sladké cibulky s kouřovou omáčkou romesco

> 60 min
4,1
Marinovaný panýr s kokosovou raitou a grilovaným chlebem naan

< 30 min
5,0
Elotes (mexická grilovaná kukuřice)

< 60 min
3,7
Absolutně dokonalý veganský burger

< 60 min
3,8
Zavařená jablka na štrúdl

> 60 min
4,2
Voňavá jablečná povidla

< 10 min
4,6
Rybízový likér

> 60 min
3,7
Reliš z červeného rybízu a cibule

> 60 min
3,7
Cuketová mouka

< 60 min
5,0
Cuketové želé s citronem a zázvorem

< 20 min
5,0
Vídeňský řízek

< 30 min
5,0
Milánská kotleta

> 60 min
5,0
Mini nanuk s černým rybízem a mátou v šampaňském

< 60 min
4,9
Grilované vepřové špízy na rozmarýnu s cibulkami

< 60 min
4,5
Kapr pečený v solné krustě s rozmarýnem

> 60 min
4,0
Rozmarýnový králík s bramborovými šiškami

> 60 min
4,5
Kuře v rozmarýnovo-houbové omáčce

> 60 min
5,0
Pizza s bramborami, rozmarýnem a sardelkami

> 60 min
5,0
Perská „hrstková“ polévka

< 10 min
3,8
Uherská pomazánka

< 10 min
4,2
Křenová pomazánka se šunkou

< 60 min
5,0
Kuřecí špízy s arašídovou omáčkou

> 60 min
3,9
Bůčková pomazánka

> 60 min
4,9
Višňová „viennetta“

> 60 min
5,0
Broskvová zmrzlina s rybízovou dření

< 30 min
5,0
Zapečené pikantní těstoviny s tuňákem

< 20 min
3,8
Salát s borůvkami

< 60 min
5,0
Brambory a fazolky z plechu či grilu

> 60 min
5,0
Rostbíf na grilu se dvěma omáčkami

> 60 min
3,9
Domácí chléb lavaš

< 60 min
4,3
Horká rajčata na vychlazeném jogurtu a chléb lavaš

< 30 min
5,0
Bramborové jednohubky s nakládaným sleděm

< 20 min
4,8
Chlebíček s krevetami a avokádem

< 20 min
4,4
Losos a tzatziki na žitném chlebu

< 60 min
3,5
Tvarohový koláč s angreštem

> 60 min
4,5
Šneky s malinami, pistáciemi a ricottou

> 60 min
4,2
Meruňkové knedlíky s rumovým máslem

> 60 min
4,2
Višňový koláč

> 60 min
4,8
Kávová zmrzlina v máslové sušence s malinami

> 60 min
4,2