Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
> 60 min
5,0 (7x)
11. 7. 2022
Broskvová zmrzlina s rybízovou dření
Apetit
Broskvová zmrzlina s rybízovou dření
Apetit


Pro zkušené
> 60 min
5,0 (7x)

Čerstvé broskve jsou skvělé, ale ve zmrzlině jim chybí šmrnc. Sluší jim spárování s kyselejší dření. Tahle kombinace navíc skvěle vypadá.


Nezhasínat obrazovku
Na cca 1,5 l
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na cca 1,5 l

Na broskvovou zmrzlinu

Na rybízovou dřeň

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3610 kcal
  • Bílkoviny 53 g
  • Sacharidy 497 g
  • Tuky 150 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2021/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(7 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2021/7

Červencové číslo je tu a to znamená jediné! Prázdniny, slunce, pohodu, vaření pod širým nebem na ohni i rozpáleném grilu, zavařování bohaté letní úrody, kouzlení s čerstvými bylinkami, vychutnávaní dezertů z voňavého, dokonale zralého ovoce i lenošení pod slunečníkem s osvěžujícím koktejlem ve sklence a domácí zmrzlinu na talířku. Na všechno jsme mysleli a sepsali jsme pro vás ty nejlepší recepty, díky nimž prožijete to nejlahodnější léto. K nim jsme přidali poctivou porci rad, tipů a nápadů, které z vás udělají opravdového mistra. Zbrusu nové číslo Apetitu vychází už 22. 6. Apetit, napsáno s chutí.