Pečení v soli je jednoduchá, ale velmi osvědčená metoda, jak zachovat rybu šťavnatou. Když použijete malého kapra, musíte sice počítat se spoustou malých kostiček, ale zato si opravdu pochutnáte.
Suroviny
Na recept
- Energie 2565 kcal
- Bílkoviny 318 g
- Sacharidy 110 g
- Tuky 103 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/7
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2021/7
Červencové číslo je tu a to znamená jediné! Prázdniny, slunce, pohodu, vaření pod širým nebem na ohni i rozpáleném grilu, zavařování bohaté letní úrody, kouzlení s čerstvými bylinkami, vychutnávaní dezertů z voňavého, dokonale zralého ovoce i lenošení pod slunečníkem s osvěžujícím koktejlem ve sklence a domácí zmrzlinu na talířku. Na všechno jsme mysleli a sepsali jsme pro vás ty nejlepší recepty, díky nimž prožijete to nejlahodnější léto. K nim jsme přidali poctivou porci rad, tipů a nápadů, které z vás udělají opravdového mistra. Zbrusu nové číslo Apetitu vychází už 22. 6. Apetit, napsáno s chutí.