Poctivá bůčkovka je jedna z nejlepších pomazánek k pivu, jakou si umíme představit. Doporučujeme při přípravě nepouštět nikoho do kuchyně, už samotný pečený bůček je totiž velké lákadlo! Při focení jsme ho málem snědli ještě předtím, než z něj vznikla ta nejlepší bůčková pomazánka. A uchránit ji, než nám ji fotograf vyfotí, také nebylo snadné…
Videorecept
Suroviny
K podávání
Na recept
- Energie 4559 kcal
- Bílkoviny 148 g
- Sacharidy 80 g
- Tuky 384 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/7
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2021/7
Červencové číslo je tu a to znamená jediné! Prázdniny, slunce, pohodu, vaření pod širým nebem na ohni i rozpáleném grilu, zavařování bohaté letní úrody, kouzlení s čerstvými bylinkami, vychutnávaní dezertů z voňavého, dokonale zralého ovoce i lenošení pod slunečníkem s osvěžujícím koktejlem ve sklence a domácí zmrzlinu na talířku. Na všechno jsme mysleli a sepsali jsme pro vás ty nejlepší recepty, díky nimž prožijete to nejlahodnější léto. K nim jsme přidali poctivou porci rad, tipů a nápadů, které z vás udělají opravdového mistra. Zbrusu nové číslo Apetitu vychází už 22. 6. Apetit, napsáno s chutí.