Tradiční uherskou pěnu jsme ponechali v rustikálnější podobě a vznikla skvělá pomazánka s přiznanými kousky salámu i papriky. Dobrá zpráva pro všechny, kdo nemají rádi našlehané máslo. Uherská pomazánka je jak dělaná na chlebíčky nebo ji jednoduše namažte na rohlík a podávejte ke svačině.
Porce
Suroviny
Porce
Na 1 porci
- Energie 609 kcal
- Bílkoviny 15.75 g
- Sacharidy 2 g
- Tuky 59.75 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/7

Recept je z vydání:
Apetit 2021/7
Červencové číslo je tu a to znamená jediné! Prázdniny, slunce, pohodu, vaření pod širým nebem na ohni i rozpáleném grilu, zavařování bohaté letní úrody, kouzlení s čerstvými bylinkami, vychutnávaní dezertů z voňavého, dokonale zralého ovoce i lenošení pod slunečníkem s osvěžujícím koktejlem ve sklence a domácí zmrzlinu na talířku. Na všechno jsme mysleli a sepsali jsme pro vás ty nejlepší recepty, díky nimž prožijete to nejlahodnější léto. K nim jsme přidali poctivou porci rad, tipů a nápadů, které z vás udělají opravdového mistra. Zbrusu nové číslo Apetitu vychází už 22. 6. Apetit, napsáno s chutí.