Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 20 min
4,5 (320x)
18. 7. 2014
Houbová polévka
Apetit
Houbová polévka
Apetit


Snadné
< 20 min
4,5 (320x)

Talíř husté houbové polévky ocení nejen nadšení houbaři. Intenzivní vůni lesních hub zvýrazníte kmínem a jemnost dodá smetana. Do téhle polévky se hodí jakékoli čerstvé houby – hřibovité, lišky i bedly či masáky. Žampiony a hlíva jsou však příliš jemné. Mimo sezonu se hodí i houby sušené.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 400.75 kcal
  • Bílkoviny 8.5 g
  • Sacharidy 37.25 g
  • Tuky 22.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(320 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Poctivá bramboračka s houbami

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/11

Listopad 2007