Talíř husté houbové polévky ocení nejen nadšení houbaři. Intenzivní vůni lesních hub zvýrazníte kmínem a jemnost dodá smetana. Do téhle polévky se hodí jakékoli čerstvé houby – hřibovité, lišky i bedly či masáky. Žampiony a hlíva jsou však příliš jemné. Mimo sezonu se hodí i houby sušené.
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 400.75 kcal
- Bílkoviny 8.5 g
- Sacharidy 37.25 g
- Tuky 22.25 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,5/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2007/11
Listopad 2007