Delikátní obměna klasické česnekové polévky. Krémová česnečka lahodí všem, kteří milují pikantní česnekovou chuť a jemnou konzistenci. Je vynikající v čerstvém bochníku chleba, nebo jen tak do misky s opečenými krutony, hoblinami parmazánu a lístky rukoly.
Videorecept
4
Suroviny
4
Na ozdobu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 260 kcal
- Bílkoviny 6.5 g
- Sacharidy 21.25 g
- Tuky 16.5 g
Postup přípravy
Autor: Karolina Konečná & Kateřina Švejdová, z vydání Apetit 2009/3
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2009/3
Březen 2009