Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 50 min
4,2 (93x)
18. 7. 2014
Krkonošské kyselo
Apetit
Krkonošské kyselo
Apetit


Snadné
< 50 min
4,2 (93x)

Vychutnejte si zjemněnou verzi prostého horalského jídla! Krkonošské kyselo se neobejde bez poctivého chlebového kvásku a štědrého množství hub. To naše jsme navíc doplnili o brambory, smažená vejce a smetanu. Vznikla tak neodolatelná kombinace chutí. 


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 403 kcal
  • Bílkoviny 14.67 g
  • Sacharidy 37.17 g
  • Tuky 20.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2008/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(93 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/3

Březen 2008

Související články

Zahřejte se oblíbenými tradičními českými polévkami

Známé české pořekadlo tvrdí – polévka je grunt. I my se hlásíme k tomu, že polévka je základem poctivé kuchyně a staročeské recepty nám to jen potvrzují. V moderní kuchyni se na původní historické recepty poněkud zapomíná a my jsme se to rozhodli napravit! Připravili jsme pro vás spoustu tradičních receptů na známé české polévky, které vás v období sychravého podzimu zahřejí na těle i duši.