Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,0 (60x)
2. 3. 2017
Rebarborové čatní
Apetit
Rebarborové čatní
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,0 (60x)

Výborné rebarborové čatní se hodí k opečenému chlebu a tvrdým sýrům. Rozhodně se vyplatí udělat si zásoby na zimu, ale čatní přijde vhod také během letních grilovacích párty. Recept vyzkoušejte a posuďte sami...


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2985 kcal
  • Bílkoviny 21 g
  • Sacharidy 673 g
  • Tuky 7 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2009/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(60 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/5

Související články