Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,8 (22x)
18. 7. 2014
Empanada
Apetit
Empanada
Apetit


Snadné
> 60 min
4,8 (22x)

Empanada je plněný masový koláč, který vám přijde k dobru na oběd, večeři i svačinu. Receptů na empanadas existuje celá řada. V různých podobách a velikostech se pečou ve Španělsku i v Latinské Americe. Tahle verze je super teplá i zastudena.


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Na náplň

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 854.5 kcal
  • Bílkoviny 31.5 g
  • Sacharidy 59 g
  • Tuky 50.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(22 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/3

Olivy & olivový olejVaříme pooomalu...Oslavte jaro pažitkouSladké & šťavnaté dezerty

Související články

Hovězí churrasco

Pohlednice z Ekvádoru: Pochutnáte si tu na rybách, manioku, morčatech i zmrzlině

Ekvádor je gastronomickou velmocí, do jejíž bohaté kuchyně se snadno zamilujete. Ztělesňuje různorodost a v tom tkví její krása.V Andách jídelníček odráží, jakým plodinám se daří ve zdejších vysokohorských podmínkách: kukuřici, bramborám a luštěninám. Na Galapágách a na pobřeží se nejvíc jedí ryby a mořské plody. V porovnaní s okolními státy je Ekvádor nepatrný, ale když tam přijedete, uvědomíte si, že tahle země má všechno, napsal nám cestovatel a fotograf Michal Hertlík.