Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,1 (619x)
13. 5. 2016
Topinková bomba
Apetit
Topinková bomba
Apetit


Snadné
< 60 min
4,1 (619x)

Elegantní způsob, jak se zbavit přebytků cuket s velkou slávou. Až pak tuhle směs na topinky promícháte se sýrem a uzeninou, příští rok vám cukety nebudou stačit. Podávejte na opečeném toustu nebo poctivé topince.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
na 4 skleničky po 200 ml
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

na 4 skleničky po 200 ml
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2340 kcal
  • Bílkoviny 29 g
  • Sacharidy 241 g
  • Tuky 116 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(619 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/8

Letní sklizeňNové nápady na zavařováníPojďte na houby!

Související články

Cuketa

Cuketu si nemusíte užívat jen v létě. V zimě vám poslouží jako skvělá směs na topinky či čalamáda

Prázdninová sezona je na našich zahradách už tradičně zaslíbená (nejen) cuketám. Cukety jsou nenáročné na pěstování, hojně plodí a navíc nabízí širokou škálu možností, jak je v kuchyni využít. Kromě okamžité spotřeby se ale dají velice dobře zpracovat také na „horší časy“, tedy chladné měsíce, kdy naše zahrady žádnou úrodu neskýtají. V zimě si tak můžete pochutnat například na cuketové čalamádě či čatní.