Hovězí pečeně prošpikovaná slaninou a zalitá omáčkou z červeného vína a brusinek. Naprostá lahoda nejen pro slavnostní nedělní oběd. Pomalu dušené hovězí na víně vyžaduje více času, ovšem věřte, že je to velice výhodná investice a výsledek stojí za to. Hovězí pečeně na víně je recept snů.
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 2124 kcal
- Bílkoviny 150 g
- Sacharidy 92 g
- Tuky 108 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,5/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání: