Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
4,2 (46x)
18. 4. 2016
Těstoviny se slaninou a kapustičkami
Apetit
Těstoviny se slaninou a kapustičkami
Apetit


Velmi snadné
< 20 min
4,2 (46x)

Že se vám kombinace těstovin a kapustiček zdá maličko zvláštní? Vyzkoušejte ji a zamilujete se! Těstoviny se slaninou a růžičkovou kapustou jsou super rychlé na přípravu a jako stvořené pro rodinnou večeři po náročném dni. Ani nemusíte na žádný velký nákup.


Nezhasínat obrazovku

Porce

4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 690.75 kcal
  • Bílkoviny 58.5 g
  • Sacharidy 38.25 g
  • Tuky 29.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(46 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/1

Hodování po asijskuVečeře z wokuPolévka ramenAsijský fastfoodDobroty, které trumfnou chlebíčkyHříšné dezerty

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.