Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,4 (32x)
18. 7. 2014
Marmeláda z červené cibule
Unsplash.com
Marmeláda z červené cibule
Unsplash.com


Velmi snadné
> 60 min
4,4 (32x)

Tuhle marmeládu z červené cibule děláme podzim co podzim. Je výborná jako doplněk studených nářezů a sýrů. Používáme ji i jako základ do vývaru. Teoreticky vydrží v ledničce dva až tři měsíce, ale to bychom k ní museli najmout ostrahu.


Nezhasínat obrazovku
4 x 0,5l sklenice
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4 x 0,5l sklenice
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 804.75 kcal
  • Bílkoviny 10.5 g
  • Sacharidy 57.5 g
  • Tuky 43 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(32 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2004/9

2004/9