Tuhle marmeládu z červené cibule děláme podzim co podzim. Je výborná jako doplněk studených nářezů a sýrů. Používáme ji i jako základ do vývaru. Teoreticky vydrží v ledničce dva až tři měsíce, ale to bychom k ní museli najmout ostrahu.
4 x 0,5l sklenice
Suroviny
4 x 0,5l sklenice
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 804.75 kcal
- Bílkoviny 10.5 g
- Sacharidy 57.5 g
- Tuky 43 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/9
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2004/9
2004/9