Ratatouille představuje rafinovaný způsob, jak zpracovat letní zeleninu a přetvořit ji na voňavou přílohu k masu nebo na samostatný vegetariánský pokrm. Tento zeleninový pokrm je symbolem francouzské kuchyně a zaručeně nadchne nejen vás, ale i obávaného kritika z oblíbené animované pohádky. Pečená zelenina, plná chutí a barev, si získá také vaše děti, které si ji zamilují jako lahodnou a zdravou alternativu. Klasika, bez které se v kraji okolo Nice neobejdou...
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 265.5 kcal
- Bílkoviny 2.5 g
- Sacharidy 17.25 g
- Tuky 17.25 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2007/8
Srpen 2007
Komentáře
Mám problém s bodom 6. Keď som pridal dve lyžičky oleja a opiekol balklažán (lilek), tak mi v panvici neostal, žiadny olej. Pridanie jednej lyžice oleja na opekanie cukety, bolo zasa veľmi málo. Tak som pridal viac oleja, až kym sa cuketa nezačala znova opekať alebo smažiť. Lenže, potom bolo zasa na konci ratatouille dosť mastný. Vyborný, ale na môj vkus mastný. Urobil som niekde chybu, alebo existuje nejaký trik aby to nebolo tak mastné a zároveň sa to osmažilo?
Dělám pravidelně už léta, podávám s kuskusem. výborné!