Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
4,1 (29x)
18. 7. 2014
Tradiční ratatouille
Apetit
Tradiční ratatouille
Apetit


Velmi snadné
< 45 min
4,1 (29x)

Ratatouille představuje rafinovaný způsob, jak zpracovat letní zeleninu a přetvořit ji na voňavou přílohu k masu nebo na samostatný vegetariánský pokrm. Tento zeleninový pokrm je symbolem francouzské kuchyně a zaručeně nadchne nejen vás, ale i obávaného kritika z oblíbené animované pohádky. Pečená zelenina, plná chutí a barev, si získá také vaše děti, které si ji zamilují jako lahodnou a zdravou alternativu. Klasika, bez které se v kraji okolo Nice neobejdou...


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 265.5 kcal
  • Bílkoviny 2.5 g
  • Sacharidy 17.25 g
  • Tuky 17.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(29 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Boris Fekar
25.09.2023 15:09

Mám problém s bodom 6. Keď som pridal dve lyžičky oleja a opiekol balklažán (lilek), tak mi v panvici neostal, žiadny olej. Pridanie jednej lyžice oleja na opekanie cukety, bolo zasa veľmi málo. Tak som pridal viac oleja, až kym sa cuketa nezačala znova opekať alebo smažiť. Lenže, potom bolo zasa na konci ratatouille dosť mastný. Vyborný, ale na môj vkus mastný. Urobil som niekde chybu, alebo existuje nejaký trik aby to nebolo tak mastné a zároveň sa to osmažilo?

Dagmar Swigoňová profile image
Dagmar Swigoňová
27.03.2020 10:08

Dělám pravidelně už léta, podávám s kuskusem. výborné!

Jiří Fiedler profile image
Jiří Fiedler
01.11.2008 18:44
dneska to koštnu

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/8

Srpen 2007