Nová registrace Zapomenuté heslo

Víno

Víno je nápoj s bohatou tradicí, který se vyrábí z různých odrůd hroznů a nabízí široké spektrum chutí a aromatu. Rozděluje se na červené, bílé a růžové, a dále na suché, polosuché, sladké či šumivé. Víno se často podává jako doplněk k pokrmům, přičemž jeho správný výběr může výrazně zvýraznit chuť jídla. Kromě toho je základem mnoha receptů, například na rizota, omáčky nebo marinády. V článcích o víně objevíte tipy na jeho párování s jídlem, rady, jak víno skladovat, a jak poznat kvalitní víno od průměrného.

Pomalu pečené hovězí
Uzené maso s povidlovou omáčkou a bramborovými šiškami
Těstoviny s mletým hovězím a fazolemi
Srnčí hřbet s povidlovou omáčkou a plackami
38receptů
Co s nedopitým vínem? Připravte z něj maso po burgundsku, francouzskou cibulačku nebo buchtičky se šodó

Všechny kategorie článků