Tuhle polévku si můžete uvařit kdykoli samostatně, anebo na ni lze zužitkovat vývar a trochu masa od vaření jitrnic. Koleno, které nepřijde do polévky ani do jitrnic, snězte jako ovar. Velkou výhodou je, že kroupy jsou schované v jelítku a to se dá podávat zvlášť, ne všichni je totiž milují.
Suroviny
Na 1 porci
- Energie 262.5 kcal
- Bílkoviny 10 g
- Sacharidy 34.33 g
- Tuky 8.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/2
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2021/2
Prožijte s novým Apetitem, který vychází už 13. 1., ten nejlahodnější únor! S radostí se s námi prostřednictvím jeho stránek můžete vrhnout do masopustního reje i hodování, stylově oslavit čínský Nový rok i toho nejsladšího Valentýna. Nechybí ani recepty nabité vitaminy, které v zimě potřebujeme snad ještě více než jindy. Můžete také nahlédnout do dvou překrásných novinek – Velké knedlíkové kuchařky z dílny Jany Florentýny Zatloukalové a Petra Kosinera a nové cukrářské knihy Vše sladké Ivety Fabešové. Apetit, napsáno s chutí