Nová registrace Zapomenuté heslo

Brambory

Brambory – klasika, bez které si kuchyni neumíme představit. Jsou základem mnoha oblíbených pokrmů, ať už pečené, vařené, smažené nebo zapékané. S bramborami snadno vykouzlíte skvělé přílohy, jednoduché rychlé večeře, a dokonce i bohaté hlavní chody. Hojně se používají v klasické české kuchyni, stejně tak i v moderních variacích z celého světa. Stačí trocha fantazie a brambory můžete servírovat pokaždé jinak – od klasického bramborového salátu až po gratinované brambory nebo krémovou bramboračku.

Bramborový krém
< 90 min
5,0

Bramborový krém

Fazolová polévka s bramborovými krutony
< 45 min
5,0

Fazolová polévka s bramborovými krutony

Bramborové vafle
< 30 min
5,0

Bramborové vafle

Bramborová kaše se sýrem a slaninou
< 60 min
5,0

Bramborová kaše se sýrem a slaninou

Bramborová polévka s kapustou a slaninou
< 30 min
5,0

Bramborová polévka s kapustou a slaninou

Bramborová kaše s křenem
< 45 min
5,0

Bramborová kaše s křenem

Červené brambory s křenem a crème fraîche
< 25 min
5,0

Červené brambory s křenem a crème fraîche

Všechny kategorie článků