Nová registrace Zapomenuté heslo

Brambory

Brambory – klasika, bez které si kuchyni neumíme představit. Jsou základem mnoha oblíbených pokrmů, ať už pečené, vařené, smažené nebo zapékané. S bramborami snadno vykouzlíte skvělé přílohy, jednoduché rychlé večeře, a dokonce i bohaté hlavní chody. Hojně se používají v klasické české kuchyni, stejně tak i v moderních variacích z celého světa. Stačí trocha fantazie a brambory můžete servírovat pokaždé jinak – od klasického bramborového salátu až po gratinované brambory nebo krémovou bramboračku.

Bramborová polévka s kapustou a slaninou
< 30 min
5,0

Bramborová polévka s kapustou a slaninou

Bramborová kaše s křenem
< 45 min
5,0

Bramborová kaše s křenem

Pečené brambory s karamelizovanou cibulkou
Bramboráky
Rajské zapečené brambory
30receptů
Brambory na výsluní: 30 receptů, v nichž vystupují z role obyčejné přílohy
Bramborové placky na kameni
> 60 min
5,0

Bramborové placky na kameni

brambory s klobaskami
brambory
23receptů
Pečené brambory každý den jinak: křupavé, plněné, s masem i bez. Vyzkoušejte 23 osvědčených receptů
nove brambory rizek
Francouzské brambory
Kůzlečí pečeně s bramborami
Aloo gobi neboli květák a brambory
20receptů
Nové brambory nejsou nuda: fakta, která vás překvapí, a jídla, po kterých se jen zapráší

Všechny kategorie článků