Užijte si vařené vepřové maso s hromadou dalších lahůdek – hořčicí, křenem, kyselými okurkami a čerstvým pečivem. Plný stůl masa a slivovice pro začátek hodování...
4
Suroviny
4
K podávání
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1946 kcal
- Bílkoviny 131.5 g
- Sacharidy 42.75 g
- Tuky 147.75 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2012/2
ČokoládaDomácí zabijačkaVepřový bůčekDokonalé palačinky