Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 45 min
5,0 (2x)
30. 9. 2025
Billa
Soba polévka s vepřovým masem
Billa


Snadné
< 45 min
5,0 (2x)

Voňavý vývar, jemné nudle soba a šťavnaté vepřové maso. Díky zázvoru, česneku a koření tahle polévka zahřeje, zasytí a potěší i ty nejnáročnější gurmány.

 

Měření


Nezhasínat obrazovku
Pro čtyři osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro čtyři osoby

Na vývar:

Do polévky:

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 976.25 kcal
  • Bílkoviny 66.75 g
  • Sacharidy 123.75 g
  • Tuky 24.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit Soba polévka s vepřovým masem

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(2 hlasy)
5
4
3
2
1
Sdílet

Související články

shutterstock_2462123559.webp

Už žádné měkké hranolky! Mýty o lžičce mouky i skutečné tipy od profíků, díky kterým si pochutnáte

Nejen na internetu koluje spousta zaručených triků na dokonalé hranolky. Jeden z nich radí přidat do horkého oleje lžíci mouky pro extra křupavost. Zní to zajímavě, ale má to háček. Žádný respektovaný kuchařský web, ať už český, nebo zahraniční, tento postup nedoporučuje. Pojďme se podívat, v čem spočívá skutečné kouzlo zlatavých a křupavých hranolek a proč je fígl s moukou spíše krokem vedle.