> 120 min
5,0
Koleno pečené v pivu se zeleninou a křenovou remuládou
< 75 min
4,3
Vepřová krkovice na kmíně
> 60 min
5,0
Kaprovka z Thiru
> 60 min
5,0
,Zabijačková‘ polévka z vepřového kolena
> 60 min
3,8
Pečený králík s kmínem, česnekem a bylinkami
> 60 min
0,0
Krůtí roláda s medvědím česnekem
< 30 min
0,0
Pečená jehněčí kýta s kaparovým máslem a mátovou omáčkou
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví