< 50 min
4,3
Velikonoční nádivka
< 90 min
4,5
Tradiční segedínský guláš
< 45 min
4,6
Chlupaté knedlíky
< 45 min
4,4
Zahuštěné červené zelí
< 45 min
4,5
Klasická česnečka
> 120 min
4,6
Vepřo knedlo zelo podle Václava Friče
< 90 min
4,3
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
> 60 min
4,5
Maďarský perkelt
< 45 min
3,8
Klasická smaženice
> 120 min
4,3
Dušená roštěná
> 60 min
4,3
Vepřová plec na paprice
> 60 min
3,8
Bramboráky
> 120 min
4,1
Dršťková polévka
< 50 min
4,2
Játra na cibulce
< 50 min
4,2
Cukeťáky - cuketové bramboráky
< 120 min
4,4
Králík na česneku
< 90 min
4,6
Velikonoční nádivka podle Marty
> 60 min
4,1
Ukrajinský boršč
> 60 min
4,3
Pikantní gulášová polévka s chilli
< 90 min
4,4
Pomalu pečený bůček
> 60 min
4,1
Hovězí na česneku se špenátem
< 50 min
4,3
Maminčiny buchty s povidly
< 75 min
4,1
Záhorácký závitek
< 60 min
4,2
Šunkofleky
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví