
< 50 min
4,3
Velikonoční nádivka

< 90 min
4,5
Tradiční segedínský guláš

< 45 min
4,5
Klasická česnečka

< 45 min
4,6
Chlupaté knedlíky

< 45 min
4,4
Zahuštěné červené zelí

> 120 min
4,6
Vepřo knedlo zelo podle Václava Friče

< 90 min
4,3
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem

< 45 min
3,8
Klasická smaženice

> 60 min
4,5
Maďarský perkelt

> 120 min
4,3
Dušená roštěná

> 60 min
4,3
Vepřová plec na paprice

> 60 min
3,8
Bramboráky

> 120 min
4,1
Dršťková polévka

< 50 min
4,2
Játra na cibulce

< 50 min
4,2
Cukeťáky - cuketové bramboráky

< 90 min
4,6
Velikonoční nádivka podle Marty

< 120 min
4,4
Králík na česneku

> 60 min
4,3
Pikantní gulášová polévka s chilli

> 60 min
4,1
Ukrajinský boršč

< 90 min
4,4
Pomalu pečený bůček

> 60 min
4,1
Hovězí na česneku se špenátem

< 60 min
4,3
Šunkofleky

< 75 min
4,2
Záhorácký závitek

< 50 min
4,3
Maminčiny buchty s povidly
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze