Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,3 (20x)
10. 11. 2022
Trhané krůtí stehno na zelí a bramborové lokše
Apetit
Trhané krůtí stehno na zelí a bramborové lokše
Apetit


Snadné
> 60 min
4,3 (20x)

Lokše jako jídlo do ruky? Proč ne! Inspirovali jsme se mexickými tortillami a lokše naplnili šťavnatým krůtím masem a červeným zelím tak, že je klidně můžete jíst pohodlně bez příboru. Trhané krůtí stehno na zelí a bramborové lokše je originální street food z tradičních surovin české kuchyně.


Nezhasínat obrazovku
Pro 6 osob a na cca 14 lokší
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob a na cca 14 lokší

Na lokše

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2873 kcal
  • Bílkoviny 108 g
  • Sacharidy 445 g
  • Tuky 65 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(20 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2021/11

Sychravé podzimní dny přímo vybízejí k tomu, abychom vařili jídla, která nás zahřejí na těle i na duchu. Přesně takové recepty jsme si pro vás připravili do listopadového čísla Apetitu. Na co se můžete na stránkách nového vydání těšit? Čekají vás poctivé husí hody, voňavá jídla z trouby i z pomalého hrnce, která vás doslova pohladí. Nechybí ani nové dýňové recepty, které budete vařit zas a znova (přísaháme!). Společně se zahřejeme čerstvým zázvorem a život si osladíme vaflemi. Jana Florentýna Zatloukalová vás nechá nahlédnout do své nové kuchařky Merendy v zástěře a šéfcukrář Café Imperial Daniele Combi vás krok za krokem provede přípravou dechberoucího dezertu Caramelia. A kam se vydáme na toulky? Tentokrát do překrásného Švýcarska. Už se těšíte?  Apetit, napsáno s chutí. Listopadové číslo Apetitu je v prodeji od 14. 10.

Související články

Kukuřičné hotdogy v indiánském stylu

Legendární corn dog: Americká klasika na špejli má své kořeny v Evropě

Představte si, že se procházíte úzkou uličkou street food festivalu kdesi v Texasu. Vůně smažených dobrot se mísí s kouřem z grilu, když v tom ho spatříte – šťavnatý párek ukrytý v nadýchaném, křupavém těstíčku. To je corn dog – legenda amerického street foodu, ikona místní kuchyně, která nedávno oslavila sto let na scéně.