Nová registrace Zapomenuté heslo

Pomalé vaření

Pomalé vaření je ideální technika pro přípravu pokrmů, které potřebují čas na to, aby se všechny chutě dokonale propojily. Pomalu vařené pokrmy, jako jsou hovězí na víně, guláše, polévky nebo pečeně, získávají bohatší a intenzivnější chuť díky dlouhému, jemnému procesu. Tato metoda se skvěle hodí pro pomalý hrnec nebo slow cooker, který umožňuje vařit pokrmy i několik hodin, aniž byste na ně museli stále dohlížet. Pomalé vaření zachovává cenné živiny a umožňuje masu stát se měkkým a šťavnatým. Je to skvělý způsob, jak si připravit chutná a výživná jídla, která vám usnadní čas v kuchyni, aniž byste museli obětovat chuť nebo kvalitu.

Velmi pomalu pečené vepřové koleno
> 120 min
4,8

Velmi pomalu pečené vepřové koleno

Hovězí hrudí na cibuli s fazolkami
Kuře na víně a smetaně se špenátem
Hovězí na pivu s čedarovými knedlíčky
,Pečené‘ plněné brambory se sýrem a jarní cibulkou
26receptů
Potřebujete pomoct v kuchyni? Stačí jídlo naplánovat dopředu a vaření svěřit pomalému hrnci
Trhané krůtí stehno na zelí a bramborové lokše
> 60 min
4,4

Trhané krůtí stehno na zelí a bramborové lokše

Mrkvová terina
> 60 min
4,6

Mrkvová terina

Burákové kuře
< 30 min
4,8

Burákové kuře

Hovězí oháňka s pomerančem, sečuánským pepřem a badyánem
< 20 min
0,0

Hovězí oháňka s pomerančem, sečuánským pepřem a badyánem

Cizrna s datlemi, skořicí, kurkumou a mandlemi
< 10 min
4,2

Cizrna s datlemi, skořicí, kurkumou a mandlemi

Pečená hovězí žebra s květákovým pyré a červenou řepou
> 60 min
5,0

Pečená hovězí žebra s květákovým pyré a červenou řepou

Jelení ragú s ostružinami
> 60 min
4,1

Jelení ragú s ostružinami

Noční vepřové s fazolemi
> 120 min
5,0

Noční vepřové s fazolemi

Všechny kategorie článků