
< 30 min
4,2
Dokonalý domácí hamburger

< 60 min
4,1
Topinková bomba

< 30 min
4,5
Caesar salát s krutony

> 120 min
4,2
Povidla bez míchání

> 60 min
4,6
Švestková povidla pečená v troubě

< 45 min
4,4
Zahuštěné červené zelí

> 60 min
4,3
Hraběnčiny řezy

< 60 min
4,5
Klasické masové kuličky v rajčatové omáčce

> 120 min
4,6
Vepřo knedlo zelo podle Václava Friče

< 120 min
4,3
Pikantní fazolová polévka s chilli a klobásou

< 30 min
4,5
Kulajda

> 60 min
4,2
Red Velvet Cake k 15. narozeninám Apetitu

< 30 min
4,4
Dušené hlávkové zelí

> 60 min
4,2
Carpaccio z červené řepy podle Zdeňka Pohlreicha

> 60 min
4,6
Základní Pavlova s mučenkou a jahodami

< 20 min
4,3
Rybíz à la brusinky

< 60 min
4,0
Smetanová houbová omáčka z čerstvých hub

> 60 min
4,3
Klasická svíčková omáčka podle autorky kuchařek

< 30 min
4,2
Smetanová houbová omáčka

> 60 min
4,0
Koprová omáčka s hovězím masem a zastřeným vejcem

> 60 min
3,9
Kardinálské řezy

< 60 min
3,9
Pečené americké brambory

> 60 min
3,7
Vietnamské letní závitky

< 90 min
4,0
Luxusní ratatouille
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze