Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
3,8 (105x)
25. 10. 2016
Bramborové placky
Apetit
Bramborové placky
Apetit


Snadné
< 60 min
3,8 (105x)

Bramborové placky nebo také lokše jsou staročeskou pochoutkou, kterou si dejte jako přílohu k huse či kachně, samostatně se zelím a škvarky, nasladko s povidly nebo jen tak potřené sádlem. Klasické bramborové placky se opékaly nasucho na litinovém tále, ale dnes vám k tomu postačí kvalitní pánev s nepřilnavým povrchem.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 440 kcal
  • Bílkoviny 9 g
  • Sacharidy 67.25 g
  • Tuky 13 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(105 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/10

Česká kuchyněCukrárna u vás domaBrambory v hlavní roliFantastický srnčí hřbetKnedlíky jako výzva