
< 60 min
3,8
Bramborové placky

< 60 min
3,7
Zelné placky - zelňáky, zelníky

> 60 min
4,3
Trhané krůtí stehno na zelí a bramborové lokše

< 50 min
4,3
Bramborové placky se sýrem

< 30 min
3,7
Slezské bramborové placky s povidly

< 60 min
3,6
Bramborové placky na grilu

< 45 min
5,0
Bramborové placky s jogurtovým dipem

< 45 min
5,0
Bramborové placky s mákem a povidly

< 45 min
5,0
Placky tří barev

> 60 min
5,0
Bramborové placky na kameni

> 120 min
5,0
Husí stehna se zelím, kapustičkami, bramborovými plackami a škvarkovými knedlíčky

< 75 min
5,0
Bramborové placičky s kopřivovým pestem

< 60 min
5,0
Pikantní placičky z uzené ryby

< 10 min
5,0
Křupavé zelené fazolky
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze