
> 120 min
4,2
Pomalu pečená jehněčí kýta na česneku s kaší

> 120 min
4,4
Vepřová pečeně s kořenovou zeleninou

< 45 min
4,3
Polévka z kořenové zeleniny

< 90 min
4,0
Svíčková ze zvěřiny

> 60 min
4,4
Pastýřský koláč

< 60 min
4,1
Salát z pečené kořenové zeleniny

< 120 min
4,7
Marocký tažín

< 60 min
4,4
Fazolové chili sin carne s ořechy a čokoládou

< 120 min
4,1
Krémová kuřecí polévka

< 50 min
4,9
Pasulj (srbská fazolová polévka)

< 60 min
4,4
Krémové zeleninové rizoto

< 60 min
3,4
Medová zimní zelenina

> 60 min
4,0
Hovězí maso na víně se žampióny

< 60 min
3,3
Rychlý boršč

> 60 min
3,8
Pastinákové pyré

< 45 min
4,7
Polévka s uzeným kolenem

< 60 min
4,6
Polévka z pastináku a pečeného česneku

< 30 min
3,9
Zelenina v páře

< 60 min
4,2
Pórková polévka s pastinákem

< 10 min
0,0
Bramborové pyré s pastinákem

> 60 min
5,0
Vepřové na zázvoru, medu a rozmarýnu

< 20 min
3,4
Pastinákové hranolky s parmazánem

< 60 min
4,8
Polévka z pastináku a jablek

< 60 min
4,8
Zelenina z plechu
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze