
< 90 min
4,6
Srnčí ragú na víně

< 120 min
4,4
Pomalu pečená srnčí kýta

< 90 min
4,0
Svíčková ze zvěřiny

> 60 min
4,3
Srnčí ragú se žampiony

> 60 min
3,9
Srnčí s perníkovou omáčkou

> 60 min
3,6
Srnčí masové koule s houbovým ragú

> 60 min
4,1
Srnčí paštika v hrníčku

< 120 min
4,1
Srnčí hřbet s povidlovou omáčkou a plackami
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze