< 90 min
4,6
Srnčí ragú na víně
< 120 min
4,4
Pomalu pečená srnčí kýta
< 90 min
4,0
Svíčková ze zvěřiny
> 60 min
4,3
Srnčí ragú se žampiony
> 60 min
3,9
Srnčí s perníkovou omáčkou
> 60 min
3,5
Srnčí masové koule s houbovým ragú
> 60 min
4,1
Srnčí paštika v hrníčku
< 120 min
4,1
Srnčí hřbet s povidlovou omáčkou a plackami
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví