< 90 min
4,5
Tradiční segedínský guláš
> 60 min
4,3
Klasická svíčková omáčka podle autorky kuchařek
< 90 min
4,5
Plněné papriky s rajskou omáčkou a knedlíkem
> 120 min
4,6
Znojemská hovězí pečeně
> 60 min
4,4
Králík na smetaně à la zajíc podle Viléma Vrabce
> 120 min
4,5
Hovězí pečeně na víně
< 90 min
4,0
Svíčková ze zvěřiny
< 60 min
4,5
Česneková omáčka
> 60 min
4,0
Svíčková z krůtího masa
> 120 min
4,2
Telecí na paprice
> 60 min
4,0
Česneková omáčka s uzeným masem
> 60 min
4,2
Hovězí pečeně po cikánsku
< 90 min
3,4
Myslivecká pečeně
> 60 min
4,2
Kanec se šípkovou omáčkou
< 45 min
5,0
Knedlíky s vejci & rychlonakládačky
> 60 min
3,5
Španělské ptáčky babičky Marušky
> 60 min
4,1
Španělský ptáček podle Hany Kolářové
> 60 min
5,0
Hrníčkový knedlík ze zbylého knedlíku s houbovou omáčkou
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví