
< 90 min
4,5
Tradiční segedínský guláš

> 60 min
4,3
Klasická svíčková omáčka podle autorky kuchařek

< 90 min
4,5
Plněné papriky s rajskou omáčkou a knedlíkem

> 120 min
4,6
Znojemská hovězí pečeně

> 60 min
4,4
Králík na smetaně à la zajíc podle Viléma Vrabce

> 120 min
4,5
Hovězí pečeně na víně

< 90 min
4,0
Svíčková ze zvěřiny

< 60 min
4,5
Česneková omáčka

> 60 min
4,1
Svíčková z krůtího masa

> 120 min
4,2
Telecí na paprice

> 60 min
4,2
Hovězí pečeně po cikánsku

> 60 min
4,1
Česneková omáčka s uzeným masem

< 90 min
3,5
Myslivecká pečeně

< 45 min
5,0
Knedlíky s vejci & rychlonakládačky

> 60 min
4,2
Kanec se šípkovou omáčkou

> 60 min
3,6
Španělské ptáčky babičky Marušky

> 60 min
4,1
Španělský ptáček podle Hany Kolářové

> 60 min
5,0
Hrníčkový knedlík ze zbylého knedlíku s houbovou omáčkou
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze