Česká kuchyně je výborná a rafinovaná, takže se může směle srovnávat se světem! Tvrdí to šéfkuchař Jaroslav Sapík z hostince U Koně v Klokočné a jako důkaz nám předložil návod na srnčí hřbet s perníkovou omáčkou.
5
Suroviny
5
Na dokončení
Na krupicové noky (20 ks)
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1130.8 kcal
- Bílkoviny 60.4 g
- Sacharidy 125 g
- Tuky 28.2 g
Postup přípravy
Autor: Jaroslav Sapík, z vydání Apetit 2010/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,9/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2010/10
Česká kuchyněCukrárna u vás domaBrambory v hlavní roliFantastický srnčí hřbetKnedlíky jako výzva