Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
3,9 (34x)
31. 8. 2016
Srnčí s perníkovou omáčkou
Apetit
Srnčí s perníkovou omáčkou
Apetit


Snadné
> 60 min
3,9 (34x)

Česká kuchyně je výborná a rafinovaná, takže se může směle srovnávat se světem! Tvrdí to šéfkuchař Jaroslav Sapík z hostince U Koně v Klokočné a jako důkaz nám předložil návod na srnčí hřbet s perníkovou omáčkou.


Nezhasínat obrazovku
5
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

5

Na dokončení

Na krupicové noky (20 ks)

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1130.8 kcal
  • Bílkoviny 60.4 g
  • Sacharidy 125 g
  • Tuky 28.2 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Jaroslav Sapík, z vydání Apetit 2010/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,9/5

Hodnocení receptu

3,9/5
(34 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/10

Česká kuchyněCukrárna u vás domaBrambory v hlavní roliFantastický srnčí hřbetKnedlíky jako výzva