< 60 min
4,4
Minestrone
> 60 min
4,1
Hovězí na česneku se špenátem
< 60 min
4,4
Španělský ptáček podle Marka Všetečky
> 120 min
4,6
Boeuf bourguignon podle Julie Child
> 120 min
3,6
Štěpánská hovězí pečeně
< 120 min
4,2
Hovězí na česneku
> 120 min
4,4
Daňčí kýta se zelím
< 60 min
3,9
Halušky s brynzou a slaninou
> 120 min
4,5
Hovězí pečeně na víně
< 45 min
4,9
Lečo na způsob shakshuky
< 60 min
4,2
Dušená mrkev s hráškem
> 120 min
4,7
Pomalu pečené jehněčí kolínko se špenátem
> 60 min
3,6
Jelení kýta na smetaně
< 120 min
4,3
Španělský ptáček
< 60 min
4,2
Kančí paštika
< 50 min
4,0
Chlupaté knedlíky s červeným zelím
> 60 min
4,4
Domácí paštika ve slaninové krustě
> 60 min
4,1
Pečená květová špička se špenátem a knedlíky
> 60 min
4,2
Hovězí pečeně po cikánsku
< 30 min
3,8
Rumpsteak a omáčka Ambiente
< 60 min
4,3
Špagety s kukuřicí, slaninou a citronem
< 45 min
4,6
Ražniči s remuládou
< 90 min
3,4
Myslivecká pečeně
> 60 min
4,2
Kanec se šípkovou omáčkou
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví