
< 75 min
4,0
Langoše

> 60 min
4,7
Lívance babičky Milušky

< 90 min
4,2
Povidloň

< 30 min
4,2
Švestková omáčka

< 90 min
4,2
Sakrajda neboli perníkový závin

> 60 min
4,1
Nejlepší vdolky

< 50 min
4,3
Maminčiny buchty s povidly

< 30 min
3,8
Lívance s ovesnými vločkami

> 60 min
4,2
České buchty

> 60 min
4,2
Buchtičky s povidly a vanilkovým krémem

< 75 min
4,1
Nekynuté rohlíčky s povidlovou náplní

< 45 min
3,9
Mrkvové šátečky

> 60 min
4,5
Medovníčky

> 60 min
3,9
Bavorské vdolečky

> 120 min
4,1
Vázané koláče s tvarohem a povidly

< 90 min
4,5
Germknödel (Pařený kynutý knedlík s povidly)

< 75 min
4,1
Perník podle tety Mileny

< 60 min
3,3
Kapr načerno

< 50 min
4,1
Perníková buchta s jablky a povidlovou omáčkou

< 75 min
3,9
Koláč flekanec (Kleksenkuchen)

< 45 min
4,2
Povidlové taštičky

< 120 min
4,2
Králík na černo

> 60 min
4,4
Valašské hrušťáky

> 60 min
3,9
Krůtí kuličky
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze