> 60 min
5,0
Zapečené dýňové gnocchi s houbami a sýrem
< 20 min
5,0
Nočky z krupicové kaše 4x jinak
< 15 min
5,0
Noky se strouhankou a ostružinami
< 60 min
5,0
Italská cuketová placka (scarpaccia)
> 60 min
5,0
Jehněčí kýta s melasou z granátových jablek a chřestovým salátem
< 45 min
5,0
Gnocchi s klobáskou a hráškem
< 20 min
5,0
Opékané noky se šunkou a hráškem
< 120 min
3,3
Segedínský guláš podle Honzy Punčocháře
< 45 min
4,2
Gnocchi s růžičkovou kapustou a žampiony
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví