< 30 min
4,1
Čevabčiči podle Pohlreicha
< 60 min
4,1
Hlívový guláš
> 60 min
4,2
Cuketová čalamáda
< 50 min
3,7
Pljeskavica
< 60 min
2,6
Václavkový guláš
> 60 min
3,6
Gulášová polévka
> 120 min
4,5
Vepřový bůček glazovaný medem a černým pivem
< 20 min
4,7
Tvarůžková rozhuda
< 75 min
4,0
Gulášová polévka s bramborami a vývarem
< 50 min
4,2
Krůtí perkelt
> 60 min
3,0
Švestkové čatní s mandlemi
< 90 min
4,5
BLT sendvič
< 60 min
5,0
Dýně z trouby
> 60 min
4,2
Plněné zelné listy
< 30 min
4,3
Špagety puttanesca
< 60 min
4,3
Špenát s bramborami
< 20 min
4,0
Salát z pečené mrkve, červené cibule a fenyklu
< 30 min
3,9
Ostré nachos
< 120 min
3,3
Segedínský guláš podle Honzy Punčocháře
> 60 min
0,0
Bůček na chlebu
< 60 min
4,1
Špagety s králíkem a olivami
> 60 min
3,2
Pečený vepřový bůček na pivu a česneku s jarními cibulkami
> 60 min
5,0
Plněné papriky
> 60 min
3,4
Placaté grilované kuře
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví