
< 30 min
4,1
Čevabčiči podle Pohlreicha

< 60 min
4,1
Hlívový guláš

> 60 min
4,2
Cuketová čalamáda

< 50 min
3,7
Pljeskavica

< 60 min
2,6
Václavkový guláš

> 120 min
4,4
Vepřový bůček glazovaný medem a černým pivem

> 60 min
3,6
Gulášová polévka

< 20 min
4,7
Tvarůžková rozhuda

< 75 min
4,0
Gulášová polévka s bramborami a vývarem

< 50 min
4,2
Krůtí perkelt

> 60 min
3,0
Švestkové čatní s mandlemi

< 90 min
4,5
BLT sendvič

< 60 min
5,0
Dýně z trouby

> 60 min
4,3
Plněné zelné listy

< 60 min
4,3
Špenát s bramborami

< 30 min
4,4
Špagety puttanesca

< 30 min
3,9
Ostré nachos

< 20 min
4,2
Salát z pečené mrkve, červené cibule a fenyklu

> 60 min
0,0
Bůček na chlebu

< 60 min
4,1
Špagety s králíkem a olivami

> 60 min
3,2
Pečený vepřový bůček na pivu a česneku s jarními cibulkami

< 120 min
3,2
Segedínský guláš podle Honzy Punčocháře

> 60 min
3,5
Placaté grilované kuře

> 60 min
5,0
Plněné papriky
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze