Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
5,0 (7x)
30. 12. 2024
Řepné bliny s uzeným lososem a koprem
Apetit
Řepné bliny s uzeným lososem a koprem
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
5,0 (7x)

Řepné bliny s uzeným lososem a koprem svým barevným provedením rozzáří silvestrovskou tabuli. Navíc jsou až neodolatelně chutné. Perfektní recept pro chvíle, kdy chcete svým přátelům nabídnout něco víc než jen obyčejné chuťovky.


Nezhasínat obrazovku

Porce

20
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

20

Na koprovou pomazánku

Na oblohu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 101.45 kcal
  • Bílkoviny 5.4 g
  • Sacharidy 7.85 g
  • Tuky 5.2 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2024/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(7 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2024/1

Vykročte s lednovým Apetitem, který vychází už 14. 12., do nového roku plní inspirace a optimismu. První číslo roku 2024 vám s tím díky chutným receptům a zajímavým článkům jistě pomůže. Těšit se můžete na výživné recepty s luštěninami, rychlé večeře na zahřátí nebo inspiraci na zimní nedělní oběd. Spolu s celou redakcí můžete stylově a s noblesou oslavit Silvestr. Alkohol tentokrát nerozlijeme do sklenic, ale využijeme při vaření a pečení. Pokud vám chybí za okny mrazivá zimní pohádka, přeneste se do ní prostřednictvím nádherných zmrzlinových dezertů. Helena Fléglová se tentokrát ve své Cukrářské akademii bude věnovat korpusům. V lednovém Apetitu najdete také přehledný rejstřík všech receptů roku 2023. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Svazek kopru

Kopr, bylina mnoha vášní. Jak jej pěstovat, kde všude ho využít a proč mu dát ještě jednu šanci?

Má jedinečnou vůni, výraznou chuť a v kuchyni se bez něj neobejde nejen koprovka nebo nakládané okurky. Řeč je samozřejmě o kopru vonném. Tuto bylinku si snadno vypěstujete doma na zahradě, ale i v truhlíku na balkoně. A kromě pestrého kulinářského využití má i překvapivě široké zdraví prospěšné účinky. Víte, že ho znali už staří Egypťané a že ho používali i římští gladiátoři?