Řepné bliny s uzeným lososem a koprem svým barevným provedením rozzáří silvestrovskou tabuli. Navíc jsou až neodolatelně chutné. Perfektní recept pro chvíle, kdy chcete svým přátelům nabídnout něco víc než jen obyčejné chuťovky.
Porce
Suroviny
Porce
Na koprovou pomazánku
Na oblohu
Na 1 porci
- Energie 101.45 kcal
- Bílkoviny 5.4 g
- Sacharidy 7.85 g
- Tuky 5.2 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2024/1

Recept je z vydání:
Apetit 2024/1
Vykročte s lednovým Apetitem, který vychází už 14. 12., do nového roku plní inspirace a optimismu. První číslo roku 2024 vám s tím díky chutným receptům a zajímavým článkům jistě pomůže. Těšit se můžete na výživné recepty s luštěninami, rychlé večeře na zahřátí nebo inspiraci na zimní nedělní oběd. Spolu s celou redakcí můžete stylově a s noblesou oslavit Silvestr. Alkohol tentokrát nerozlijeme do sklenic, ale využijeme při vaření a pečení. Pokud vám chybí za okny mrazivá zimní pohádka, přeneste se do ní prostřednictvím nádherných zmrzlinových dezertů. Helena Fléglová se tentokrát ve své Cukrářské akademii bude věnovat korpusům. V lednovém Apetitu najdete také přehledný rejstřík všech receptů roku 2023. Apetit, napsáno s chutí.