Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 90 min
5,0 (6x)
12. 12. 2024
Pikantní medová křídla s pomerančem
Immediate Media
Pikantní medová křidýlka s pomerančem
Immediate Media


Velmi snadné
< 90 min
5,0 (6x)

Pikantní lepkavá kuřecí křidýlka s extra dávkou vánoční chuti jsou ideálním bufetovým jídlem, když pořádáte během svátků akci nebo si je vychutnejte jen tak, u sledování televize. Pokud neseženete vánoční cukroví, s naším receptem si bez problémů namícháte směs sami.


Nezhasínat obrazovku

Porce

6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 406 kcal
  • Bílkoviny 32.33 g
  • Sacharidy 5.17 g
  • Tuky 28.33 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Miriam Nice, z vydání Apetit Pikantní medová křidýlka s pomerančem

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.