Bliny jsou skvělým pohoštěním – fungují totiž jako minichlebíčky! Ruské bliny s kaviárem, červenou řepou nebo makrelou skvěle poslouží jako pohoštění pro hosty. Navíc dávají prostor pro kombinaci chutí, které můžete libovolně obměňovat. My vsadili na tyto tři tradiční.
Suroviny
Na bliny s červenou řepou
Na bliny s makrelou
Na byliny s kaviárem
Na recept
- Energie 3066 kcal
- Bílkoviny 215 g
- Sacharidy 186 g
- Tuky 173 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/2
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2018/2
S únorovým číslem Apetitu vám poslední zimní měsíc uteče jako voda! Příležitostí a důvodů ke zkoušení nových receptů se najde celá řada... S netradičními kousky masa si užijte nezapomenutelný masopust, na Valentýna královsky posnídejte v posteli a masopustní úterý, kterému se v některých zemích přezdívá Pancake day čili palačinkový/lívancový den, si zpříjemněte těmi nejlepšími nápady na palačinky a lívance z celého světa. To však samozřejmě není vše! Vychutnejte si nové recepty s oblíbenými fazolemi, neodolatelné jablečné dezerty či lahodné speciality ze sýra, které vás v zimě zasytí a pohladí po duši. Nezapomeňte také nalistovat další díl naší Cukrárny. Petra Stahlová vás tentokrát naučí opravdovou klasiku – legendární věnečky Paris-Brest. Apetit, napsáno s chutí.