< 60 min
4,1
Topinková bomba
< 60 min
4,4
Španělský ptáček podle Marka Všetečky
< 120 min
4,4
Vitello tonnato
< 20 min
4,0
Bleskové jednohubky s lososem
< 20 min
4,1
Hovězí carpaccio [karpačo]
< 20 min
4,2
Obložené chlebíčky
< 20 min
4,4
Těstovinový salát se zeleninou a tuňákem
< 20 min
4,3
Luxusní tuňáková pomazánka
< 25 min
4,1
Gnocchi s tuňákem, cuketou a kapary
< 50 min
4,8
Špagety po toskánsku
< 45 min
3,7
Karbanátky Lindström
> 60 min
4,0
Mleté bochánky s parmazánovou krustou
< 20 min
4,5
Salát s uzeným lososem a vejcem
< 10 min
4,9
Slavnostní tuňáková pomazánka
< 60 min
3,8
Chudinské špagety
> 60 min
4,2
Nakládaná rajčata
< 45 min
4,4
Rýžový salát s tuňákem
> 60 min
4,2
Základní bliny
< 30 min
4,1
Krabí pomazánka
< 60 min
4,2
Tatarský biftek
< 20 min
4,5
Tatarák po italsku
> 60 min
3,8
Roštěnky Esterházyovy podle Sandtnerové
< 30 min
4,1
Těstoviny s máslovou dýní a česnekovou strouhankou
< 30 min
4,2
Italský těstovinový salát
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví