2024/1
12.12.2023
2024/1
12.12.2023
Obsah vydání
Vykročte s lednovým Apetitem, který vychází už 14. 12., do nového roku plní inspirace a optimismu. První číslo roku 2024 vám s tím díky chutným receptům a zajímavým článkům jistě pomůže.
Těšit se můžete na výživné recepty s luštěninami, rychlé večeře na zahřátí nebo inspiraci na zimní nedělní oběd. Spolu s celou redakcí můžete stylově a s noblesou oslavit Silvestr. Alkohol tentokrát nerozlijeme do sklenic, ale využijeme při vaření a pečení. Pokud vám chybí za okny mrazivá zimní pohádka, přeneste se do ní prostřednictvím nádherných zmrzlinových dezertů. Helena Fléglová se tentokrát ve své Cukrářské akademii bude věnovat korpusům. V lednovém Apetitu najdete také přehledný rejstřík všech receptů roku 2023.
Apetit, napsáno s chutí.
5,0
Ořechový koláč s koňakem
< 60 min
5,0
Bábovka se svařeným vínem
< 30 min
5,0
Ryba v pivním těstíčku s pikantním salátem coleslaw
< 45 min
5,0
Vepřové na cideru
< 75 min
4,9
Pečené batáty plněné červenou čočkou
< 90 min
5,0
Perský hrnec s cizrnou a masem
< 90 min
5,0
Zeleninová polévka s azuki
< 75 min
5,0
Čočková pomazánka à la ‚paštika‘ s cibulovým džemem
< 90 min
4,7
Koule z černé čočky v kari omáčce
< 30 min
5,0
Kapusta s bramborami a klobáskou
< 60 min
5,0
Pečená zelenina s kuřetem a quinoou
< 30 min
5,0
Hovězí líčka s bramborovou kaší a smetanovým špenátem
< 45 min
4,0
Obrácený banánový koláč z pánve
< 45 min
3,9
Snadné semínkové bulky
< 25 min
5,0
Italská svatební polévka
< 25 min
5,0
Ryba s citronovo-máslovou omáčkou
> 120 min
3,9
Lepivá vepřová žebírka s rapadurovou solí
< 60 min
5,0
Řepné bliny s uzeným lososem a koprem
< 60 min
4,3