2024/1
12.12.2023

2024/1
12.12.2023
Obsah vydání
Vykročte s lednovým Apetitem, který vychází už 14. 12., do nového roku plní inspirace a optimismu. První číslo roku 2024 vám s tím díky chutným receptům a zajímavým článkům jistě pomůže.
Těšit se můžete na výživné recepty s luštěninami, rychlé večeře na zahřátí nebo inspiraci na zimní nedělní oběd. Spolu s celou redakcí můžete stylově a s noblesou oslavit Silvestr. Alkohol tentokrát nerozlijeme do sklenic, ale využijeme při vaření a pečení. Pokud vám chybí za okny mrazivá zimní pohádka, přeneste se do ní prostřednictvím nádherných zmrzlinových dezertů. Helena Fléglová se tentokrát ve své Cukrářské akademii bude věnovat korpusům. V lednovém Apetitu najdete také přehledný rejstřík všech receptů roku 2023.
Apetit, napsáno s chutí.

5,0
Ořechový koláč s koňakem

< 60 min
5,0
Bábovka se svařeným vínem

< 30 min
5,0
Ryba v pivním těstíčku s pikantním salátem coleslaw

< 45 min
5,0
Vepřové na cideru

< 75 min
4,9
Pečené batáty plněné červenou čočkou

< 90 min
5,0
Perský hrnec s cizrnou a masem

< 90 min
5,0
Zeleninová polévka s azuki

< 75 min
5,0
Čočková pomazánka à la ‚paštika‘ s cibulovým džemem

< 90 min
4,7
Koule z černé čočky v kari omáčce

< 30 min
5,0
Kapusta s bramborami a klobáskou

< 60 min
5,0
Pečená zelenina s kuřetem a quinoou

< 30 min
5,0
Hovězí líčka s bramborovou kaší a smetanovým špenátem

< 45 min
4,0
Obrácený banánový koláč z pánve

< 45 min
3,9
Snadné semínkové bulky

< 25 min
5,0
Italská svatební polévka

< 25 min
5,0
Ryba s citronovo-máslovou omáčkou

> 120 min
3,8
Lepivá vepřová žebírka s rapadurovou solí

< 60 min
5,0
Řepné bliny s uzeným lososem a koprem

< 60 min
5,0