Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
5,0 (2x)
19. 8. 2025
Gnocco fritto – smažené polštářky
Apetit
Gnocco fritto – smažené polštářky
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
5,0 (2x)

Smažené polštářky ‚gnocco fritto‘ nás uhranuly při sledování benátské epizody oblíbeného gastronomického cestopisu Somebody Feed Phil. V našich končinách nevšední slané mlsání, kterým ovšem zabodujete.


Nezhasínat obrazovku
Pro 10–12 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 10–12 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(2 hlasy)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2023/8

Nejlepší parťák na prázdniny? Srpnový Apetit, který vychází už 20. 7. Čeká vás čerstvá porce receptů se sezonními surovinami, zajímavé články a praktické tipy. Zpracujte úrodu a vyzkoušejte nejlepší recepty z rajčat a cuket, nechte se okouzlit proslulým i méně známým italským pečivem, připravte si dezerty inspirované slavnými koktejly a na cesty si s sebou přibalte svěží saláty ve skle. Přečtěte si, jak se pěstuje káva v mexickém Veracruz, ohlédněte se spolu s námi za 12. Apetit piknikem, nechte si poradit s výběrem zmrzlinovače a naučte se párovat jídlo s vínem. Helena Fléglová vás v dalším díle Cukrářské akademie zasvětí do tajů želírování a zahušťování a naše dvorní fotografka Alena Hrbková se s vámi ve svém seriálu Škola focení blíže podívá na světlo. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

shutterstock_2514338949.jpg

Oregano v kuchyni i na zahradě: Jak ho pěstovat a uchovávat? A proč nepatří jen na pizzu?

Oregano patří k bylinkám, které provoní středomořskou kuchyni stejně spolehlivě jako tu českou. Má svěží, výrazně aromatickou chuť a dokáže pozvednout i obyčejný pokrm na úplně jinou úroveň. V čerstvé i sušené podobě je navíc mimořádně univerzální, takže si snadno najde cestu do každodenního vaření. Dnes si bez něj neumíme představit pizzu, těstoviny, rajčatové omáčky ani bylinkové máslo.