Bliny jsou lívanečky, které se připravují z pohankové mouky. Rusové je s oblibou servírují ve slané variantě s uzeným lososem. V našem podání zazáří jako občerstvení na jakékoli oslavě. Nebo zvětšete porce a dejte si je k obědu. A tohle je náš základní recept na ruské bliny.
30 blinů
Suroviny
30 blinů
Na ozdobu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 28.77 kcal
- Bílkoviny 1.4 g
- Sacharidy 3.37 g
- Tuky 1 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2009/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání: