
< 60 min
4,4
Minestrone

> 60 min
4,8
Italská porchetta

< 75 min
4,3
Letní caponata

< 60 min
4,5
Polévka bujabéza

< 30 min
4,3
Křupavá kyselá zelenina

< 45 min
4,8
Základní kapří vývar

> 60 min
4,4
Bouillabaisse s tousty

< 60 min
4,2
Vepřová krkovice s čočkovým salátem

< 20 min
3,9
Linguine s ricottou, fenyklem, citronem a chilli

> 60 min
4,6
Ořechový chléb

< 30 min
4,3
Krémový zapečený fenykl

> 60 min
3,9
Pečené kuře tandoori & salát s fenyklem a pomerančem

< 60 min
3,8
Bouillabaisse

< 20 min
4,2
Salát z pečené mrkve, červené cibule a fenyklu

< 60 min
4,2
Kuře vindaloo

> 60 min
0,0
Králík se slaninou

< 60 min
4,6
Polévka s plody moře a fenyklem

< 60 min
5,0
Jarní minestrone

< 60 min
4,2
Těstoviny s fenyklem

> 60 min
4,0
Nákyp z brambor a fenyklu & černá čočka na víně

> 60 min
4,0
Marinovaný losos s koprem, fenyklem a ginem

< 60 min
4,1
Polévka s pórkem a fenyklem

< 60 min
4,0
Křupavý celerový salát s fenyklem, jablky a ořechy

> 60 min
5,0
Focaccia s ostružinami a fenyklem
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze