Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,8 (6x)
18. 7. 2014
Pošírovaná hovězí špička se zeleninou a knedlíčky
Apetit
Pošírovaná hovězí špička se zeleninou a knedlíčky
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,8 (6x)

Tafelspitz, jedno z nejoblíbenějších jídel už za c. a k. monarchie, slaví comeback!


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na omáčku

Na knedlíčky

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 598.25 kcal
  • Bílkoviny 65.75 g
  • Sacharidy 37.25 g
  • Tuky 18.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Alena
14.09.2007 08:55
Recept se nachází v č.3/07, str.87
  profile image
Pavel
02.09.2007 14:49
Jak můžete,bez upozornění,zaměnit květovou špičku za svíčkovou.Naprosto odlišné části masa.Takto jste znehodnotili skvělé jídlo.Nelze srovnat tyto dvě různá masa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  profile image
Eva Hora
26.09.2008 15:42
yhle knedlíčky se nerozvaří? Nevěřím.

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/3

Březen 2007