
< 45 min
4,3
Chřest tažený v másle a olivovém oleji

< 45 min
3,7
Základní pošírovaná kuřecí prsa

< 30 min
3,6
Pošírovaný sumec s česnekovým máslem

< 60 min
4,1
Čínské knedlíčky v páře s vepřovým a krevetami

< 30 min
3,9
Zelenina v páře

< 30 min
5,0
Pošírovaný amur s letní zeleninou

> 60 min
4,9
Kantonské kuře

< 60 min
4,2
Pošírovaný losos s citronovo-petrželkovou remuládou

< 30 min
4,7
Pošírování: Pošírovaný pstruh se zadělávaným pórkem

> 60 min
2,5
Pošírovaná hovězí svíčková s ořechy a řeřichou

< 30 min
2,9
Pošírovaná ryba s crème fraîche a hráškem

< 60 min
5,0
Hruška Krásná Helena

< 60 min
5,0
Filet z lososa se šampaňskou pěnou & romanesco

> 60 min
4,8
Pošírovaná hovězí špička se zeleninou a knedlíčky

> 60 min
3,5
Pošírované kuře s citronovou omáčkou

< 60 min
0,0
Pošírované kuře a zelenina s citrusovou zálivkou

< 30 min
5,0
Broskve s borůvkami pošírované v karamelu

> 60 min
4,6
Losos pošírovaný v troubě s omáčkou z paprik a bazalky

< 30 min
0,0
Uzená ryba se šťouchanými brambory

> 60 min
0,0
Králík s hruškami

< 10 min
5,0
Desetiminutový losos s jarní cibulkou

< 30 min
5,0
Olivy k snídani

< 25 min
5,0
Pošírované hrušky s čokoládovou omáčkou

> 60 min
0,0
Mořský jazyk
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze