< 45 min
5,0
Pošírované kdoule s koňakem
< 60 min
5,0
„Pribináček“ s hruškou (Panna cotta z podmáslí)
> 60 min
4,1
Pošírované hrušky v županu
< 30 min
4,6
Pošírování: Pošírovaný pstruh se zadělávaným pórkem
< 60 min
5,0
Filet z lososa se šampaňskou pěnou & romanesco
< 60 min
4,0
Topinamburové pyré s pošírovanou rybou
< 60 min
4,6
Koprovka s pošírovaným vejcem
> 60 min
5,0
Nektarinky pošírované v citronové trávě
< 60 min
3,4
Pošírovaný humr s celerovou omáčkou
< 20 min
5,0
Losos pošírovaný v jasmínovém čaji
> 60 min
4,2
Vejce Benedikt podle šéfkuchaře Marka Fichtnera
< 30 min
5,0
Olivy k snídani
0,0
Salát s pošírovaným kuřetem
> 60 min
4,6
Losos pošírovaný v troubě s omáčkou z paprik a bazalky
> 60 min
2,5
Pošírovaná hovězí svíčková s ořechy a řeřichou
> 60 min
4,5
Pošírovaná kuřecí prsa s estragonovou omáčkou
< 45 min
3,7
Základní pošírovaná kuřecí prsa
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví