Nová registrace Zapomenuté heslo

> 60 min
4,3 (24x)
18. 7. 2014
Dušené hovězí s fazolemi a paprikami
Flickr.com
Dušené hovězí s fazolemi a paprikami
Flickr.com


> 60 min
4,3 (24x)

Hovězí dušené na česneku a cibuli s paprikami. Výborné se zakysanou smetanou a chlebem.


Nezhasínat obrazovku
Pro 6 osob nebo 4 dospělé a 4 děti
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob nebo 4 dospělé a 4 děti
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3706 kcal
  • Bílkoviny 329 g
  • Sacharidy 331 g
  • Tuky 156 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Dušené hovězí s fazolemi a paprikami

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(24 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.