Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
5,0 (1x)
22. 3. 2016
Hovězí polévka s knedlíčky


< 30 min
5,0 (1x)

Tahle polévka je příkladem krásy v jednoduchosti a důležitosti vývaru – právě na něm totiž stojí její chuť!


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na polévku

Na knedlíčky

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 282.25 kcal
  • Bílkoviny 16.5 g
  • Sacharidy 31.5 g
  • Tuky 8.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(1 hlas)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Alena
19.03.2008 08:47
Recept se nachází v příl. č.2/07, str.4

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/2

Únor 2007

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.